Grafische Vormgeving

Vier je binnenkort feest en wil je graag een mooie uitnodiging, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik ontwerp er graag één voor je! Of heb je zelf al een leuk idee voor een ontwerp, maar weet je niet hoe je deze moet realiseren? In overleg maken we samen een schets die ik voor je uitwerk tot een mooi digitaal ontwerp!

Tijdens zowel mijn MBO als HBO opleiding heb ik stage gelopen bij bedrijven waar ik veelal de grafische vormgeving verzorgde. Mijn specialiteit is het ontwerpen van posters en uitnodigingen gericht op typografie en flat design creaties.

Naast het zelf ontwerpen kan ik ook reeds ontworpen bestanden voor je optimaliseren zodat ze druk klaar aan de drukkerij van jouw keuzes geleverd kunnen worden. Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen op het gebied van grafische ontwerpen? Neem dan contact met mij op zodat ik je meer kan vertellen!

kerstkaart, tini groen

 

Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn laatste werk!

Wil je face-to-face verder praten?

Of heb je andere ideeën of vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of rechtstreeks via info@tinigroen.nl.

Alle foto’s op deze site zijn door mij zelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Wil je één van mijn foto’s gebruiken? Neem dan contact met mij op.