Contentmarketingstrategie

Het verhaal van jouw bedrijf

Wat het is en waarom je het nodig hebt

In de wereld van social media is het soms moeilijk om het overzicht te bewaren. Wat wil je nu eigenlijk vertellen als bedrijf? En wat is belangrijk om te delen en wat niet?

Voor veel bedrijven is de term ‘contentmarketingstrategie’ nog onbekend. Toch is het voor ieder bedrijf belangrijk dat ze eentje hebben. “Maar wat is een contentmarketingstrategie dan?” hoor ik je nu denken. Een contentmarketingstrategie is het verhaal van jouw bedrijf. Het is een plan waarin staat beschreven welk verhaal je wil gaan vertellen en hoe je dat wilt gaan doen.

In een contentmarketingstrategie staan je doelen beschreven en de wijze waarop je deze doelen wilt gaan behalen. Daarnaast staat er in een contentmarketingstrategie waarom je bepaalde content maakt, voor wie dit bedoeld is en wat de aanpak zal gaan zijn.

Mijn laatste studiejaar aan de opleiding Communication & Multimedia Design heb ik volledig gewijd aan dit onderwerp. Ik ben afgestudeerd op het ontwikkelen van contentmarketingstrategieën als specialisme. Ik weet als geen ander hoe ik voor jouw bedrijf een contentmarketingstrategie moet ontwikkelen en ik help je hier dan ook graag mee!

Om je een idee te geven van hoe ik een persoonlijk contentmarketingstrategie voor je ontwikkel heb ik een stappenplan ontwikkeld waarin kort wordt toegelicht welke stappen er worden doorlopen tijdens het ontwikkel proces. Wil je meer weten over wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op over de mogelijkheden!

contentmarketingstrategie

Please authorize with your Instagram account here