Content Creatie

Wanneer je een eigen onderneming hebt, zoals bijvoorbeeld een winkel, dan is het belangrijk dat je met regelmaat waardevolle content deelt met je publiek. Bijvoorbeeld een foto van een nieuw product, of een blog met meer informatie over hoe je een bepaald product kunt gebruiken. Mocht je niet goed weten wat je nu moet plaatsen, of weet je het wel, maar heb je er simpelweg de tijd niet voor? Dan kan ik je helpen!

Tijdens mijn studie Communication & Multimedia Design heb ik onderzoek gedaan naar wat waardevolle content is en hoe je dit creëert. Hierdoor weet ik goed in te schatten wat voor jouw bedrijf waardevol is om te delen! Ik heb ervaring met het maken van fashion- & productfoto's, het schrijven van teksten en het maken van grafische ontwerpen voor drukwerk. Samen kunnen we ideeën uitwisselen en bespreken wat jij graag zou willen en hoe ik je daarbij kan helpen.

Fotografie

Bedrijfsfoto's, sfeerfoto's, productfoto's of gewoon een mooi portret van je huisdier, alles is mogelijk bij mij! Lees hier meer over wat ik voor je kan betekenen op het gebied van fotografie.

Teksten

Blogs, nieuwsbrieven, teksten voor op social media of je website, voor elk type weet ik precies wat ik moet schrijven. Ik kan zowel losse teksten schrijven, als teksten die passen bij de eventueel gecreëerde foto’s. Mijn doel is om jouw bedrijf en/of datgene wat jij wilt promoten op een zo passend en leuk mogelijke toon te beschrijven.

Grafisch

Uitnodigingen, posters, flyers of digitale banners voor je social media kanalen, jij vraagt en ik maak het voor je! Kijk hier voor de mogelijkheden voor grafische ontwerpen.

Iets anders nodig? Vraag naar de mogelijkheden!

Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn laatste werk!

Wil je face-to-face verder praten?

Of heb je andere ideeën of vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of rechtstreeks via info@tinigroen.nl.

Alle foto’s op deze site zijn door mij zelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Wil je één van mijn foto’s gebruiken? Neem dan contact met mij op.