Over mij

Tini Groen

Hé, hallo!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Tini Groen, fotograaf, grafisch vormgever én Master student aan de opleiding Content & Media Strategy (EN).

In 2018 studeerde ik af van de hbo-opleiding Communication & Multimedia Design. Echter kwam ik er al vrij snel achter dat ik nog niet was uitgeleerd. Ik ben gek op content en alles wat met de strategie achter deze content te maken heeft. Daarom ben ik in september 2019 met de Master opleiding MCMS gestart. Hier leer ik alles op het gebied van, je raadt het al 😉,  content en media strategie. Voor deze studie doe ik op dit moment een afstudeeronderzoek voor strategisch communicatiebureau Opgevallen. In de zomer van 2020 hoop ik deze studie af te ronden en een leuke baan te vinden als content strateeg én content creator.

Mijn website wordt voornamelijk gebruikt om portfolio materiaal op te plaatsen. Ik heb geen kvk inschrijving en neem geen grote, langdurige klussen aan op freelancer basis. Wél kan ik je helpen met kleine opdrachten, denk hierbij aan drukwerk, zoals kaarten, posters en flyers. Fotografie zoals portretten, fashion looks en product foto’s . Of uiteraard aan een strategische (social media) sessie waarin ik je help met het creëren van de beste content! Heb je hier interesse in of vragen over? Stuur gerust een mailtje naar info@tinigroen.nl

Naast mijn studie heb ik natuurlijk ook nog hobbies. Zo ben ik gek op botanische tuinen, het lezen van boeken én analoog fotograferen! Dat laatste is inmiddels een beetje uit de hand gelopen, want ik heb er speciaal een blog over opgericht; Analoge Kiekjes. Neem zeker even een kijkje mocht het onderwerp je aanspreken.

Wil je verder nog iets over mij weten, of ben je gewoon benieuwd wat ik zoal nog meer voor je kan doen? Laat het mij weten en ik zal je alles vertellen!