Over mij

Mijn naam is Tini Groen, ik ben zevenentwintig jaar jong en woon in Leeuwarden. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag analoog, lees ik graag boeken en bezoek ik graag natuurgebieden of botanische tuinen 🙂 

In april 2018 studeerde ik af van de HBO-opleiding Communication & Multimedia Design (NHL) waar ik veel heb mogen leren over fotografie, communicatie en eigenlijk alles wat met design, beeld en de online wereld te maken heeft. Ik heb mij gespecialiseerd in het onderwerp contentmarketingstrategie en ben daar dan ook het liefst mee bezig. Toch had ik niet verwacht dat ik ooit een eigen bedrijf hierin zou beginnen. Ik wilde het liefst werken bij een marketingbureau, maar ik kwam er al snel achter dat de werkwijze van de meeste bureaus afwijkt van mijn eigen. En met twee ouders die beide ondernemer zijn duurde het dus niet lang voordat ik besloot toch iets voor mijzelf te gaan beginnen.

Als contentmarketingstrateeg is het mijn missie om ondernemers te helpen en trainen op het gebied van social media door middel van een passende contentmarketingstrategie. Daarbij kijk ik niet alleen naar de doelen die zij willen behalen, maar ook naar wat de wensen zijn van het publiek. Ook help ik om dat publiek beter in kaart te brengen, zodat er krachtige content kan worden gecreëerd die hen aanspreekt en relevant voor ze is. Content waar ze dus echt iets aan hebben.

Content met je content is mijn motto. Ik help mensen en kleine bedrijven graag om hun content naar een hoger en vooral waardevoller niveau te tillen zodat niet alleen zij zelf er blij mee zijn, maar ook hun klanten. Heb je een eigen bedrijf en weet je dat je meer tijd en aandacht zou moeten besteden aan content voor op jouw (social) mediakanalen, maar heb je hier eigenlijk geen tijd voor? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Samen met jou maak ik een plan om ervoor te zorgen dat jij content met je content bent!

Wil je meer over mij weten of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken. Dan vertel ik je graag alles wat je wilt weten 🙂