Over mij

Tini Groen

Hé, hallo!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website

Mijn naam is Tini, ik ben 29 jaar en woon in Leeuwarden samen met mijn vriend en pluizige Ragdoll kat Nuka. Misschien ben je op mijn website gekomen naar aanleiding van mijn video. Dan wil ik je graag laten weten dat ik inmiddels een baan heb gevonden als communicatieadviseur. Ik sta altijd open voor het uitbreiden van mijn netwerk, dus heb je vragen of wil je toch graag wat meer over mij weten? Lees dan verder of neem contact met mij op. Voor een kopje thee maak ik graag tijd 😊

Mijn loopbaan

Ik ben pas 29, maar heb al een flinke loopbaan achter de rug. Ik ben namelijk enorm leergierig en ervan overtuigd dat je nooit uitgeleerd bent. Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school door ging studeren aan het mbo. Eerst bij de opleiding filiaalmanager, waar ik al snel mee stopte, omdat ik intern opgeleid kon worden bij kledingzaak London Mode. Dit gaf mij de ruimte om over te stappen naar een studie waar mijn hart veel sneller van ging kloppen, namelijk mbo-4  Art & Design Mediavormgever. Hier heb ik de basis van vormgeving in de breedste zin van het woord geleerd. Van grafische vormgeving en typografie tot aan fotografie en illustratie, ik vond het geweldig!

Na 3 jaar had ik mijn diploma op zak, maar ik was nog niet uitgeleerd. Ik begon aan de hbo-opleiding Communication & Multimedia Design, waar ik in 2018 van afstudeerde. Tijdens deze studie heb ik mij volledig gespecialiseerd in concepting, contentmarketing en digital content creation. Tevens heb ik in mijn derde studiejaar een minor gevolgd in Lissabon aan de kunstacademie. Daar heb ik mij verdiept in fashion- en contemporary photography.

Na mijn afstuderen ben ik een tijdje ondernemer geweest. Dit was leerzaam, maar paste niet bij me. Ik stort mij liever op de inhoud van het werk en niet op de  bedrijfsvoering eromheen. Daarnaast merkte ik dat ik nog meer wilde leren op het gebied van contentstrategie. En dus begon ik in 2019 aan de master Content & Media Strategy (EN). Hier leerde ik alles over het strategisch inzetten van content, door middel van klantonderzoek, contentanalyses, klantreisoptimalisatie en prototype-testing.

Ik heb echt een passie voor retail en inmiddels 12 jaar ervaring met werken in detailhandel. Daarnaast heb ik meer dan 3 jaar ervaring op het gebied van contentmarketing. De combinatie van deze beide sectoren, maakt mij uniek in mijn vak. Ik weet als geen ander wat klanten vragen, wat belangrijk is qua inzet op social media en met welke vraagstukken ondernemers rondlopen. Ik kom het beste tot mijn recht bij B2C bedrijven, maar ik draai ook zeker mijn hand niet om voor een mooi B2B bedrijf, want ik houd wel van een beetje uitdaging.

In mijn vrije tijd vind je mij in de natuur gewapend met mijn analoge camera om te fotograferen. Ook lees ik graag boeken en schrijf ik artikelen voor mijn persoonlijke blog en onderhoud ik mijn Instagramacount Analoge Kiekjes.