Over mij

Wat tof dat je een kijkje hebt genomen op mijn website. Ik hoop dat je een goede indruk hebt gekregen van wat ik zoal doe. Waarschijnlijk wil je nu graag wat meer te weten komen over wie ik ben, dus ik zal proberen mijzelf zo goed mogelijk aan je voor te stellen!

Mijn naam is Tini Groen, ik ben zessentwintig jaar jong en woon in Leeuwarden. In april 2018 studeerde ik af van de HBO-opleiding Communication & Multimedia Design (NHL) waar ik veel heb mogen leren over fotografie, communicatie en eigenlijk alles wat met design, beeld en de online wereld te maken heeft. Ik heb mij gespecialiseerd in het onderwerp contentmarketingstrategie en ben daar dan ook het liefst mee bezig. Toch had ik niet verwacht dat ik ooit een eigen bedrijf hierin zou beginnen. Ik wilde het liefst werken bij een marketingbureau, maar ik kwam er al snel achter dat de werkwijze van de meeste bureaus afwijkt van mijn eigen. En met twee ouders die beide ondernemer zijn duurde het dus niet lang voordat ik besloot toch iets voor mijzelf te gaan beginnen.

Als contentmarketingstrateeg is het mijn missie om ondernemers te helpen en trainen op het gebied van social media door middel van een passende contentmarketingstrategie. Daarbij kijk ik niet alleen naar de doelen die zij willen behalen, maar ook naar wat de wensen zijn van het publiek. Ook help ik om dat publiek beter in kaart te brengen, zodat er krachtige content kan worden gecreëerd die hen aanspreekt en relevant voor ze is. Content waar ze dus echt iets aan hebben.

Ik heb een achtergrond in detailhandel en daarom werk ik ook het liefst voor winkeliers of kleine ondernemers in de detailhandel, omdat ik veel weet over deze branche en er ook graag dichtbij blijf staan. Het liefst zou ik voor allemaal kleine winkels persoonlijk de contentmarketing op mij willen nemen, omdat dat is waar ik het liefst mee bezig ben. Ik maak graag mooie beelden, zoals foto's en posters, maar ik schrijf ook graag. Het vertellen van het verhaal van een bedrijf op een zo’n creatief mogelijke wijze geeft mij enorm veel energie!

Content met je content is mijn motto. Ik help mensen en kleine bedrijven graag om hun content naar een hoger en vooral waardevoller niveau te tillen zodat niet alleen zij zelf er blij mee zijn, maar ook hun klanten. Heb je een eigen bedrijf en weet je dat je meer tijd en aandacht zou moeten besteden aan content voor op jouw (social) mediakanalen, maar heb je hier eigenlijk geen tijd voor? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Samen met jou maak ik een plan om ervoor te zorgen dat jij content met je content bent!

In mijn vrije tijd lees ik veel boeken en ben ik graag bezig met mijn interieur. Mijn vader is aannemer en ik heb de mazzel dat ik veel van zijn twee rechterhanden heb meegekregen. Je moet dan ook niet raar opkijken wanneer ik ineens zelf een tafel heb gebouwd of een rek heb gemaakt waar ik mijn uit de hand gelopen plantencollectie aan kan ophangen.

Sinds kort heb ik er ook een nieuwe hobby bij en dat is analoge fotografie. Ik vind het heerlijk om een rolletje vol te schieten en daarna een weekje (of twee) te moeten wachten tot het rolletje terugkomt van het lab. Digitale fotografie is waar alles voor mij is begonnen, maar met analoge fotografie is er een compleet nieuwe wereld voor mij opengegaan die ik stap voor stap steeds meer ontdek.

Ik hoop dat je mij een beetje beter hebt leren kennen en als je vindt dat je meer over mij moet weten dan mag je uiteraard al je vragen aan mij stellen!

,zelfportret, Self-portrait, Tini Groen

Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn laatste werk!

Wil je face-to-face verder praten?

Of heb je andere ideeën of vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of rechtstreeks via info@tinigroen.nl.

Alle foto’s op deze site zijn door mij zelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Wil je één van mijn foto’s gebruiken? Neem dan contact met mij op.