Over mij

Tini Groen

Hé, hallo!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website

Mijn naam is Tini, ik ben 29 jaar en woon in Leeuwarden samen met mijn vriend en pluizige Ragdoll kat Nuka. Na mijn middelbare school ben ik begonnen aan de mbo-opleiding filiaalmanager, maar uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar een interne opleiding bij kledingzaak London Mode. Dat paste beter bij me en gaf mij de kans om uit de praktijk te leren. Vervolgens startte ik met de mbo-4 opleiding Art & Design mediavormgever. Hier heb ik de basis van vormgeving in de breedste zin van het woord geleerd. Van grafische vormgeving en typografie tot aan fotografie en illustratie, ik zat daar helemaal op mijn plek!

Na drie jaar had ik mijn diploma op zak, maar ik had de wens om nog veel meer te leren. Ik begon aan de hbo-opleiding Communication & Multimedia Design, waar ik in 2018 van afstudeerde. Tijdens deze studie heb ik mij volledig gespecialiseerd in concepting, contentmarketing en digital content creation. Tevens heb ik een minor gevolgd in Lissabon aan de kunstacademie waar ik mij heb gespecialiseerd in fashion- en contemporary photography.

Na mijn afstuderen ben ik een tijdje ondernemer geweest. Dit was leerzaam, maar ik kwam erachter dat ik het beste tot mijn recht kom wanneer ik mij alleen hoef te richten op inhoud van het werk, niet de bedrijfsvoering eromheen. Daarnaast merkte ik dat ik nog meer wilde leren op het gebied van contentstrategie. Leergierig als ik ben, begon ik in 2019 aan de master Content & Media Strategy (EN). Hier leerde ik alles over het strategisch inzetten van content, door middel van klantonderzoek, contentanalyses, klantreisoptimalisatie en prototype-testing.

Ik heb echt een passie voor retail en inmiddels 12 jaar ervaring met werken in detailhandel. Daarnaast heb ik 3 jaar ervaring op het gebied van contentmarketing. De combinatie van deze beide sectoren, maakt mij uniek in mijn vak. Ik weet als geen ander wat klanten vragen, wat belangrijk is qua inzet op social media en met welke vraagstukken ondernemers rondlopen. Ik kom het beste tot mijn recht bij B2C bedrijven, maar ik draai ook zeker mijn hand niet om voor een mooi B2B bedrijf.

Ik ben erg leergierig, ambitieus en gemotiveerd. In mijn vrije tijd vind je mij in de natuur gewapend met mijn analoge camera om te fotograferen. Ook lees ik graag boeken en schrijf ik artikelen voor mijn persoonlijke blog en onderhoud ik mijn Instagramaccount Analoge Kiekjes.

KLIK HIER VOOR MIJN CV.